Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

.


Zomeravondconcert met London Calling in 't Woudt


Schipluiden , Kerkje van het dorp 't Woudt , za. 28 mei. 2022 - 20:00 uur

Henry Purcell , Programma met theatermuziek


Uitvoerenden: Klaartje van Veldhoven sopraan, Wendy Roobol sopraan, Nick Milne viola da gamba en Arjen Verhage luit
Concertorganisatie: Comité Concerten 't Woudt  
Prijs 0 € 20,00
Zomeravondconcert ‘London Calling’ in ’t Woudt

Op zaterdag 28 mei a.s. vindt er een ‘Zomeravondconcert in de kerk
van ’t Woudt’ plaats. Uitvoerenden zijn Klaartje van Veldhoven sopraan, Wendy Roobol sopraan, Nick Milne viola da gamba en Arjen Verhage luit.
Zij brengen het prachtige programma ‘London Calling’ theatermuziek van de beroemde Engelse componist Henry Purcell.

De unieke locatie, de ensembles, de musici, de muziek en de fantastische akoestiek staan borg voor een prachtige avond. Een drankje in koffiehuis ‘De Hooiberg’ maakt een verblijf in het mooie ’t Woudt compleet.
Het eeuwenoude kerkdorp ’t Woudt (Midden-Delfland), een oase in de Randstad, ligt aan de weg van Delft naar het Westland.
Volledige informatie over het programma en de kaartverkoop zie www.concertentwoudt.nl

Klaartje van Veldhoven wordt geprezen om haar heldere stemgeluid, haar avontuurlijkheid en integere interpretaties. Zij studeerde in Zwitserland en Nederland aan de Schola Cantorum te Basel en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.
Sopraan Wendy Roobol is met haar warme, flexibele en heldere stemgeluid een zangeres wier repertoire zich uitstrekt van de vroege barok tot hedendaagse muziek.
Beide zangeressen genieten een internationale reputatie.

Nicholas Milne is een veelgevraagd gambist en werkt samen met beroemde dirigenten en toonaangevende oude muziekensembles. Hij is hoofdvakdocent viola da gamba aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Luitist Arjen Verhage speelde onder dirigenten als Jos van Veldhoven, Andrea Marcon, Manoj Kamps, Gijs Leenaars en voor ensembles als het Nederlands Kamerkoor, Camerata Trajectina en Severijn. In 2012 richtte hij zijn eigen ensemble “The Continuo Company” op.

Comité Concerten ’t Woudt


Toon meer concerten