Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Zomeravondconcert Collegium Musicum Den Haag in 't Woudt


Biber, Heinrich Ignaz Franz von  - Sonata III, C 140
Cornelis Schuyt (1557 1616)  - Canzon, Padovana & Gagliarda
Dietrich Becker  - Sonata Suite
Dietrich Buxtehude (1637 1707)  - Prelude , BuxWV 162
Johann Heinrich Schmelzer (ca. 1620 1680)  - Sonata à 7 per Chiesa e per Camara
Johann Rosenmüller (1619/1684)  - Sonata 4 à 3


Uitvoerenden: Collegium Musicum Den Haag bestaat uit: Inês d'Avena (blokfluit), Isabel Favilla (blokfluit & dulciaan), Sara DeCorso (viool), John Ma (viool & altviool), Agnieszka Papierska (altviool), Rebecca Rosen (basse de violon) en Claudio Ribeiro (klavecimbel en artistiek leider).  
Concertorganisatie: Comité Concerten 't Woudt  
Prijs 1 € 18,50
Op zaterdag 14 juli a.s. om 20.00 uur geeft Collegium Musicum Den Haag een zomeravondconcert in de kerk van ’t Woudt. Collegium Musicum Den Haag geldt als één van de meest prominente barokensembles van de 'nieuwe generatie' in Nederland. Dit internationaal prijswinnende ensemble staat bekend om zijn vitaliteit en dynamiek, maar ook om zijn professionaliteit en ervaring met de historisch geïnformeerde uitvoering van Oude Muziek. Het ensemble is winnaar van de Tweede Prijs op het Internationaal Van Wassenaer Concours / Festival Oude Muziek Utrecht 2016.
Collegium Musicum Den Haag bestaat uit: Inês d'Avena (blokfluit), Isabel Favilla (blokfluit & dulciaan), Sara DeCorso (viool), John Ma (viool & altviool), Agnieszka Papierska (altviool), Rebecca Rosen (basse de violon) en Claudio Ribeiro (klavecimbel en artistiek leider).

Het programma ‘Fortuna guida’ Noord Europese muziek in de 17e eeuw vermeldt werken van o.a. Biber, Schuyt, Rosenmüller, Buxtehude, Mayr en Schmelzer.

Het eeuwenoude kerkdorp ’t Woudt, het kleinste dorpje van Nederland, ligt aan de weg van Delft naar het Westland de N223.
Reserveren is mogelijk via www.concertentwoudt.nl of via info@concertentwoudt.nl of 0622183927 Gereserveerde kaarten kunnen vanaf 19.00 uur op de avond van het concert opgehaald en betaald worden in de hal van de kerk. De toegangsprijs is € 18,50 inclusief een drankje voor of na het concert in het nabijgelegen koffiehuis ‘De Hooiberg’.


Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties