Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Koffieconcert Eensgezindheid & Friends


Salvador  - Amar Pelos Dois , fanfare


Uitvoerenden: Muziekvereniging Eensgezindheid  
Concertorganisatie: Muziekvereniging Eensgezindheid  
Prijs 1 € 12,50
Op zondagmiddag 10 november geeft Muziekvereniging Eensgezindheid uit Heiloo een koffieconcert in de Witte Kerk van Heiloo dat deze keer in het teken staat van de Brexit en Europa.

Als op 31 oktober de Brexit een feit is en het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de Europese Unie hoort, zal dit een groot verlies zijn voor Europa en de brassbandmuziek die zijn oorsprong heeft in Groot Brittannië. Eensgezindheid probeert dit leed met haar Koffieconcert enigszins te verzachten met mooie muziek uit verschillende Europese landen.

Met dit Koffieconcert, waarbij uiteraard ook Engelse thee wordt geschonken, worden de eeuwenoude kunstzinnige banden tussen de Britse eilanden en het Europese vasteland onder de aandacht gebracht. Er zal traditionele muziek uit verschillende landen te horen zijn, maar ook enkele concertwerken die herinneren aan het Eurovisie Songfestival.

Bij voldoende belangstelling zal Eensgezindheid zeker ook muziekstukken als “Het is stil aan de overkant” en “We’ll meet Again” spelen. Andere muzikale suggesties voor deze middag zijn uiteraard van harte welkom!

Mocht de Brexit onverhoopt geen doorgang vinden op 31 oktober dan zal tijdens dit Koffieconcert uiteraard de eensgezindheid binnen de Europese Unie met haar muziek benadrukt worden. En om het concert lekker zoet te houden zal er bij de koffie ook Engelse drop ook Hollandse appeltaart geserveerd worden.

Tickets
Tickets voor € 12,50 per persoon (inclusief koffie of thee) zijn op zondag 10 november vanaf 13.30 uur tegen contante betaling aan de ingang van de Witte Kerk Heiloo te verkrijgen. Het concert begint om 14.00 uur en zal met een koffiepauze duren tot ca. 16.00 uur. Als u zeker wilt zijn van een toegangsbewijs wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via www.mv-eensgezindheid.nl. of informatienummer 072 5334851.


Toon meer concerten