Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Kobra Ensemble - Kobra in het water


Schumann, Piazzolla, The Beatles, Apollinaire e.a.


Uitvoerenden: Kobra Ensemble  
Concertorganisatie: De Waalse Kerk  
Prijs: variërend van € 13,50 tot € 16,00
Dit concert is speciaal door Kobra ontwikkeld voor in een zwembad, maar komt ook goed tot z’n recht bij een meer, op een gracht, of gewoon in een droge kerk. Laat u onderdompelen in een spetterend programma over sirenen van Schumann en zeewezens van Apollinaire, over Hollandse haring en Amsterdamse grachten, over eenden uit Brazilië, Finland en het eendje in je eigen bad.

Het Kobra Ensemble bestaat uit Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lea Klarenbeek, Lonneke Kegels, Sterre Konijn, Nina Rompa en Saskia Voorbach. Zij zingen een mix van klassieke muziek, volksmuziek en popmuziek. Daarnaast kenmerkt het opzoeken van de grens tussen muziek en theater Kobra’s huisstijl.
De zangeressen van Kobra leerden elkaar kennen in het Nationaal Kinder- en Jeugdkoor. Zij hebben allen een achtergrond in de klassieke muziek, maar delen een brede muzikale en academische nieuwsgierigheid. Zij hebben zich, individueel en als groep, ontwikkeld in de klassieke muziek, popmuziek, muziektheater en in verschillende takken van wetenschap. Deze verscheidenheid is terug te zien en te horen in de voorstellingen van Kobra.

Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties