Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Kapelconcert: Trio Koch 7 december 2018


Mozart, Wolfgang Amadues  - Sonate a tre , nr. 6 , Op. 1
B. Martinu  - Sonatina voor 2 violen en piano , H198
D. Sjostakovitsj  - 5 pieces
J. Brahms  - Hongaarse dansen , nr 5
M. Moszkowski  - Suite en sol mineur , Op. 71


Uitvoerenden: Trio Koch is een familieaangelegenheid met vader Philippe en dochter Laurence op viool en zoon Jean-Philippe als pianist. Trio Koch verkent het originele en weinig uitgevoerde repertoire voor deze bezetting van twee violen en piano, met muziek van alle tijden: van de grootmeester van de barok, J. S. Bach, en de klassieke grootmeester W. A. Mozart over de modernistische Moszkowski, Martinu en Bartók tot de 20ste-eeuwse Sjostakovitsj en Milhaud.

Het Trio Koch is gelauwerd als de Luxemburgse Classical Music Export Artist of the Year in 2016 en trad op in Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Japan. Het publiek is keer op keer getuige van de passionele bevlogenheid en muzikale empathie die de familie Koch uitstraalt.

In 2016 verscheen het album 3M bij het Belgische label Etcetera met originele werken voor 2 violen en piano. Moszkowski’s suite in sol klein Op. 71 en Martinu’s sonatine H 198 worden op deze cd geflankeerd door Milhauds sonate Op. 15.

In de Kapel van Bovendonk worden deze twee composities vergezeld door lichtvoetig werk voor dezelfde bezetting, zoals Sjostakovitsj’ 5 pieces. Van alle 21 Hongaarse dansen die Brahms schreef, is de vijfde wellicht de bekendste. Maak kennis met deze muzikale familie en haar bijzondere bezetting.

 
Concertorganisatie: Cultuur Oudenbosch  
Prijs 1 € 32,50
Ook dit seizoen bieden we u weer 4 bijzondere kapelconcerten aan in onze serie: Musici met een wereldreputatie in een bijzondere ambiance, voor echte muzikale fijnproevers! Twee keer ziet u een bijzonder muzikale familie op het podium, de familie Koch uit Luxemburg en de beroemde Russisch Mexicaanse familie Zemtsov. Daarnaast hebben we het fantastische Cugnon Consort strijkensemble en besluiten we de serie met een concert van Quirine Viersen & Thomas Beijer. De combinatie van klassieke kamermuziek door topmusici en nagenieten met een glas goede wijn van Flesjewijn.com blijft een beproefd concept.

Met de Passe-Partout heeft u extra voordeel!
Bezoek alle vier de Kapelconcerten van seizoen 2018-2019 voor de prijs van drie! Reserveer de data in uw agenda en bestel snel de kaarten voor de hele serie.

https://youtu.be/-zc5O8lnDKs

Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties