Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

.


IVC - Recital Peter Gijsbertsen


's-Hertogenbosch, Verkadefabriek, zo. 29 nov. 2020 - 19:15 uur

Mozart, Visman, Poulenc, Hough  - Diverse


Uitvoerenden: • Peter Gijsbertsen, tenor
• Yvonne Gesler, piano
 
Concertorganisatie: Internationaal Vocalisten Concours  
Prijs: variërend van € 10,00 tot € 17,50
Het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) organiseert in november Mozart masterclass and more. Onder het motto ‘The world keeps on singing’ biedt IVC een podium aan zangtalent. De masters, Vesselina Kasarova, Roberta Alexander en Thomas Oliemans, gaan met jonge zangers aan het werk gaan met muziek van Mozart. Daarnaast worden er concerten gegeven door laureaten en vindt er een Forum plaats waarin de toekomst van de zangkunst centraal staat. Sopraan Eva-Maria Westbroek brengt tijdens het slotconcert o.a. Les nuits d’été van Berlioz. Mozart masterclass & more vindt plaats van 28 november tot en met 4 december 2020 in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. De meeste evenementen zijn toegankelijk voor publiek.

Op 29 november spreken de tekstdichter Marc Pantus en componist Bart Visman en treedt IVC-laureaat Peter Gijsbertsen op met o.a. werk van dit duo. Visman en Pantus verzorgen de inleiding.

Toon meer concerten