Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Huiskamerconcert met pianist Illia Fialko


Chopin en Debussy  - L’Isle Joyeuse , Preludes diverse componisten


Uitvoerenden: Ilia Fialko
Concertorganisatie: Stichting Amare Consort  
Prijs 1 € 20,00
Zondag 10 november zal pianist Illia Fialko preludes laten horen van onder andere Chopin en L’Isle Joyeuse van Debussy tijdens een huiskamerconcert bij de Familie Sparreboom.

De jonge student van het Conservatorium van Amsterdam is een geboren musicus. Aanvankelijk dacht zijn vader dat Illia, net als hijzelf, liefde voor de viool zou ontplooien maar zijn moeder zag correct in dat de piano veel aantrekkelijker voor hem was. Vanaf dat hij 5 jaar oud was, studeerde hij piano en na enkele jaren stuurde zijn ouders hem naar het Lysenco in Kiev. Na meegedaan te hebben aan diverse internationale wedstrijden en muziekactiviteiten kwam Illia bij het Internationaal Kamermuziekfestival in Ede terecht, Sindsdien wilde hij in Nederland verder studeren, een droom die is uitgekomen.

Stichting Amare Consort organiseert dit huiskamerconcert bij de familie Sparreboom, Weerribben 103, te Lelystad. De aanvang is om 14:30 en de toegang bedraagt 20 euro. Reserveren kan via info@amare-consort.nl of via 0614328592.


Toon meer concerten