Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Concert festival TIHMS


Claude Debussy  - Estampes, L. 100
Frédéric Chopin  - Cellosonate in g kl. t., opus 65 , kamermuziek
Gaspar Cassadó  - Suite voor cello solo
Ludwig van Beethoven  - Pianosonate nr. 32 in c kl. t., opus 111


Uitvoerenden: Claire Deokyong Kim, cello (Zuid-Korea)
Noriko Yabe, piano (Japan)
Llewellyn Sanchez-Werner, piano (Verenigde Staten van Amerika)


Concertorganisatie: The International Holland Music Sessions (TIHMS)  
Prijs 1 € 18,00
TIHMS biedt een uniek, internationaal platform voor gepassioneerde (18 tot 25-jarige) toptalenten in piano, viool en cello met ambitie voor een carrière in de klassieke muziek.
Met een combinatie van hoogwaardige begeleiding in zowel lessen en masterclasses door internationale topmusici als volwaardige optredens en podiumervaring in bijzondere en voor klassieke muziek hoogwaardige locaties stimuleert TIHMS de ontwikkeling van klassiek talent.

TIHMS organiseert vier verschillende activiteiten: een jaarlijkse Summer Academy & Festival voor ruim 125 jonge talenten vanuit Bergen (Noord-Holland) waarvan de besten door het gehele jaar optreden in een inspirerende internationale concertserie New Masters on Tour. Voor oud deelnemers fungeert TIHMS als impresariaat en tenslotte verzorgt TIHMS educatie over klassieke muziek op middelbare scholen [in Noord-Holland].

[TIHMS, oorspronkelijk de ‘The International Holland Music Sessions’, wordt grotendeels geleid en mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en is door de Nederlandse belastingdienst onder de naam stichting Holland Music Session & Festival aangemerkt als een culturele ANBI-stichting.]


Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties