Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Bachs Matthäus Passion, KAF, Almere


Johann Sebastian Bach  - Mattheus Passion , BWV 248 , Oratorium


Uitvoerenden: Beleef in Almere een bijzondere Matthäus Passion met 200 Almeerse schoolkinderen, 100 koorleden van Toonkunst, orkest Collegium Delft en bekende solisten als Johannette Zomer en Maarten Koningsberger onder leiding van Maria van Nieukerken. Samen spelen zij voor u dé live-uitvoering van Bachs meesterwerk en vullen de zaal met dramatiek en klankkleuren. Gedurende de hele maand maart sluiten mensen in en om de stad aan bij deze grootse uitvoering en er is een workshop waarin u de aria’s uit de Matthäus zelf kunt zingen én zingend kunt deelnemen aan het concert. Dit mag u niet missen!”  
Concertorganisatie: Philharmonisch koor Toonkunst Rotterdam  
Prijs: variërend van € 15,00 tot € 25,00
Dit meesterwerk van Bach is voor het eerst in Almere te horen. Toonkunst Rotterdam, Collegium Delf en tientallen schoolkinderen uit Almere, onder leiding van Maria van Nieukerken, slepen umee in dit verhaal van Vriendschap, Verraad en Vergeving.Samen spelen zij voor u dé live-uitvoering van Bachs meesterwerk en vullen de zaal met dramatiek en klankkleuren. Gedurende de hele maand maart sluiten mensen in en om de stad aan bij deze grootse uitvoering en er is een workshop waarin u de aria’s uit de Matthäus zelf kunt zingen én zingend kunt deelnemen aan het concert. Dit mag u niet missen!”

https://youtu.be/pCHfN2fDJxcToon meer concerten