Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
50 jaar Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting: Jubileumconcert


Prokofjev, Márquez


Uitvoerenden: Almeers Jeugd Symfonie Orkest
Hans Welle

Over de NCFS
De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) zet zich in voor een langer en beter leven voor mensen met Cystic Fibrosis (CF, een taaislijmziekte). De stichting behartigt belangen, maakt lotgenotencontact mogelijk, geeft voorlichting, financiert wetenschappelijk onderzoek en verbetert de kwaliteit van zorg voor mensen met CF. Door het bezoeken van dit jubileumconcert steunt u het werk van de NCFS.

Over Hans Welle
Dirigent, arrangeur en pianist Hans Welle is oprichter van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO). Hij studeerde piano en directie. Als docent startte hij in 1987 een samenspelgroepje van jonge muzikanten in Almere. Inmiddels is het AJSO onder zijn bezielende leiding uitgegroeid tot een orkest met een volledige symfonische bezetting. Hans is binnen de stichting AJSO verantwoordelijk voor de artistieke en muzikale ontwikkeling van Almeers talent. Hij is eveneens dirigent van het AJSO Theaterorkest en begeleider bij musicalproducties.

Over het AJSO
Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) bestaat uit ruim tachtig leden. Het AJSO behoort tot een van de toonaangevende jeugdorkesten van ons land. Het repertoire varieert van klassieke werken tot moderne filmmuziek. De dirigent en zijn enthousiaste muzikanten zetten samen met enkele (gast)solisten een gevarieerd programma neer. Het AJSO vierde haar eigen jubileum in april 2018 met een uitverkocht concert in Het Concertgebouw.Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties